Vastaanotto palvelee ma–la klo 9-23 ja su klo 9-12, 17-22 tai sopimuksen mukaan.

CAMPING JOENSUU

Hotel Julien täyden palvelun matkaparkki karavaanareille tarjoaa rauhaisan pysähdyspaikan luonnonkauniilla Lehmonharjulla.

Käytössänne ovat miehille ja naisille erilliset wc-suihkutilat, astioiden pesupaikka, vesi- ja kemiallisen vessan tyhjennyspiste sekä ajokaivo.

Hotellin yleisillä saunavuoroilla saa saunoa vapaasti ja kesäiltaa voi viettää grillikodalla. Lapsille löytyy keinut ja liukumäki. Maksuton WLAN -internetyhteys kuuluu hintaan.

Hyödynnä myös hotellin muita palveluita, kuten ravintolan tarjontaa, tilaussaunaa tai pyykinpesumahdollisuutta. Lisäksi mahdollista vuokrata käyttöön kylpypalju, suolahuone ja infrapunasauna. Kysy lisää hotellin vastaanotosta.

Kioski avoinna vastaanoton aukioloaikoina (myynnissä mm. makeisia, jäätelöä, virvokkeita, mietoja alkoholijuomia sekä peruselintarvikkeita).

Valaistu hiihtolatu sekä patikkapolut ja pyöräreitit lähtevät aivan hotellin vierestä. Uudet Lehmon kuntorappuset 150 m päässä, josta suora yhteys kuntoreiteille. Onkilammen uimaranta ja lasten leikkipaikka sijaitsevat  alueen läheisyydessä.

Kaikki Joensuun palvelut, mm. supermarketit ja kauppakeskukset sijaitsevat vain 4–6 kilometrin päässä. Lähin kauppa 2 km päässä.

Olemme avoinna vuoden ympäri!

Hinnasto:
Paikkamaksu 19 € /vrk
+ Henkilömaksu 2 € /hlö/vrk
+ Sähkö 6 € /vrk

SFC-kortilla alennus -2 €.

Hinnat eivät koske erikoistapahtumien ajankohtia. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Asuntovaunu-/autopaikkoja 14 kpl.