Vastaanotto palvelee ma–la klo 9-23 ja su klo 9–22 tai sopimuksen mukaan.

HYVINVOINTI HARMONIA JA MUUT PALVELUT

Lehmonharjun luonnonkauniit maisemat kutsuvat sinut tutustumaan hotelliamme ympäröiviin harjumetsiin hyvin hoidetuilla pyöräreiteillä, patikkapoluilla ja uusilla kuntoportailla. Kesäisin kävelymatkan päästä löydät uimarannan ja talven ihmemaahan sinut johdattavat monet ladut.

Lehmonharju tarjoaa ulkoilumahdollisuuksia luonnon rauhassa, kiireettömyyttä ja unohtumattomia luontoelämyksiä. Paista makkaraa grillikodallamme tai käy katsomassa Suomen pisintä mäntyä!

Hotel Julie sopiikin täydellisesti sinulle, joka etsit lomallesi rentouttavaa tekemistä ja irtiottoa pois kaupungin melskeestä. Myös kokeneemmille luontokävijöille maasto tarjoaa sopivaa haastetta ja uusia kokemuksia. Päivän luonnossa kruunaa rentoutuminen hotellimme suolahuoneessa ja infrapunasaunassa.

Suolahuone

Tule rentoutumaan ja rauhoittumaan suolahuoneeseemme!

Suolahoito puhdistaa kehoa luonnonmukaisesti ja se on suosittu tapa lievittää stressiä ja tuntea olo raikkaaksi. Lisäksi sen tiedetään helpottavan hengitystä sekä hoitavan ihoa ja tulehduksia. Miellyttävä lämpötila ja musiikki taustalla auttavat kehoa ja mieltä lepäämään

Suolahuone on käytössä lisämaksusta hotellissamme majoittuville.

Hinnat alkaen 25 € / kerta.

Infrapunasauna

Infrapunasaunan lempeissä lämpötiloissa viihtyy kaikki!

Tämä suomalaisten suosion saavuttanut sauna on nykyisin tuttu näky perinteisempien saunojen rinnalla, sillä monet kokevat sen virkistävän ja tekevän hyvän olon. Lisäksi infrapunasaunan tiedetään lievittävän monia kiputiloja sekä parantavan verenkiertoa ja muita elimistön toimintoja. Infrapunalämpö lämmittää syvältä kehoa, mikä tuntuu miellyttävänä tunteena aina mielessä asti.

Infrapunasauna on käytössä lisämaksusta hotellissamme majoittuville.

Hinnat alkaen 25 € / kerta.

Hieronta

Tarvitsevatko lihaksesi huoltoa tai kaipaatko kokonaisvaltaista rentoutumista?

Varaa aika hierontaan kauttamme.

Hinnat €/h

Sauna ja palju ryhmille

Hotellin päädyssä sijaitsevan tilaussaunan voi vuokrata yksityiskäyttöön erilaisiin illanviettoihin. Tilava sauna, pesuhuone ja pukeutumishuone. Löylyjen välissä vilvoittelua varten on terassi.Terassilla on myös palju, jonka saa käyttöön lisämaksusta. Tiloihin voi tuoda omia juomia ja syötävää. Pientä naposteltavaa voi myös tilata ennakkoon ravintolastamme. Tule viettämään saunailtaa tiloihimme!

Hinnasto
Saunatilan hotellin ollessa auki:
Ma–to: 160 €
Pe–su: 200 €
Lisätunnit: 35 € / tunti

Hintaan sisältyy pyyhkeet 10 hengelle.

Palju itse lämmitettynä 160€

Harmonia-majoituspaketti

Kaipaatko irtiottoa arjesta? Harjumetsien ympäröimässä hotellissamme pääset nauttimaan leppoisasta viikonlopusta. Näköalaparvekkeellisessa huoneessa voi nauttia maisemasta. Päivän käynnistää ravintolamme runsas buffet-aamiainen.

Pääsette rentoutumaan suolahuoneen rauhoittavassa tunnelmassa ja infrapunasaunan lämmössä. Hemmotteluviikonlopun kahdelle voit varata kätevästi meiltä!

Miltä kuulostaisi hieronta? Halutessanne voitte lisätä pakettiin teitä miellyttävän hierontavaihtoehdon lisämaksusta.

Paketin hinta: 250 € / 2hlö / 2 vrk

Paketti sisältää:
• kahden yön yöpymisen Premium-huoneessa näköalaparvekkeella
• aamiaisen
• kahdelle päivälle vapaavalintainen hoito: suolahuone / infrapunasauna
• lisäpalveluna hierontapalvelut +50 € / hlö

Kioski

Pyykinpesu ja kuivaus

Grillikota

Ulkopelit